Mediation of bemiddeling?

Het verschil tussen mediation en bemiddeling is dat bij bemiddeling meer ruimte is voor de bemiddelaar om mee te denken. De mediator stelt zich terughoudend op en is niet met de inhoud bezig. In beide situaties help ik jullie als mediator bij het voeren van een gesprek om zo tot oplossingen te komen.

Juridisch advies

Het is ook goed mogelijk dat jullie zelf tot afspraken kunnen komen maar bevestiging zoeken of advies nodig hebben. Denk hierbij onder meer aan informatie en advies over (de hoogte van) kinderalimentatie, de partneralimentatie, het scheidingsprocedure (echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap), de gevolgen van het verbreken van een samenwoning, het gezag, de zorg- en omgangsregeling.

Op dit moment kan ik je nog niet bij staan in een juridische procedure anders dan in een procedure voor de kantonrechter. Voor de indiening van een echtscheidingsverzoek maak ik gebruik van gespecialiseerde advocaten.

Waarneming

In geval van niet geplande afwezigheid zullen de werkzaamheden worden waargenomen door een ervaren familierechtadvocaat. Mocht dit aan de orde zijn, dan ontvang je hierover uiteraard meer informatie.

 

diensten

gallery/business
gallery/262a5ad56564e8377252a5da965c18eb
gallery/a65a1807314a5e2ccf829f57fc41c5e2

juridisch advies

bemiddeling

mediation

gallery/904a4167b9faf9d73c25c891c37572dd

ouderschapsplan

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op!

Op de website van het LBIO is een mooie tool terug te vinden om de alimentatie te indexeren: https://www.lbio.nl/indexering-alimentatie/

 

Het indexeringspercentage per 1 januari 2019 is 2%.

Laatste nieuws

gallery/office-notes-notepad-entrepreneur-38556
gallery/business-backgrounds-hd-4

Ik ben geregistreerd bij Regiomediation.nl, Juridisch Loket, KIES en bij Raad voor de Rechtsbijstand.

Ramona Hertsworm fotografie